Bestel bij ons ook uw voer

Bij Dogcentre Holland kun je ook terecht voor het bestellen van hondenvoer. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten brok en ook vers vlees van Kivo Petfood.


Onze opties:

-Geperste brok: €35,00 per 20 kilo zak


- Zalm brok €55,00: per 20 kilo zak
- Lam brok €35,00: per 20 kilo zak


-Vers vlees van Kivo petfood: €2,20 per kiloQua brok hebben we voor ieder wat wils. Al deze brokken gebruiken wij zelf ook en we kunnen u dus inlichten over de resultaten. Zo kunnen bijvoorbeeld zalm en lam brok de uitkomst zijn bij honden met een gevoelige maag of die snel reageren op bepaalde bestandsdelen. 

Dan is er nog een assortiment aan vers vlees te verkijgen van Kivo Petfood.

Kivo Petfood levert voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van hond of kat, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen.

Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur - kleur en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. 

De juiste verhouding in spiervlees, orgaanvlees en bot/karkas zorgt ervoor dat uw hond of kat een gezond leven kan leiden zoals de natuur het bedoelt heeft. Net zoals in de natuur is er een ruime keuze aan diersoorten beschikbaar in het assortiment van Kivo. Dit geeft uw viervoeter veel variatie in aminozuren & bouwstoffen. 

30-03-2020