Ons team

Miriam Severijns: Eigenaar; vrouw van  Frans, besloot na rijp beraad het bedrijf over te nemen. 1 April 2013 was dit een feit. Haar altijd al aanwezig geweest zijnde  passie voor honden zette zij om in haar toekomstige beroep: baas en manager van Dogcentre Holland. De jarenlange inhoudelijke samenwerking met Frans - alsook veel ervaring in leidinggevende functies - waren haar basis.

Gregor Bomba: Bedrijfsleider; hij beloofde Frans zijn werk voort te zetten en werkt al jaren met veel passie in het bedrijf. Gregor selecteert, koopt in en leidt op. Van jongs af aan werkt Gregor met honden en leest ze als geen ander. Zijn pakwerk trekt veel aandacht van leveranciers en kopers. Zijn Slovaakse afkomst voegt een extra dimensie toe aan inzichten in ons bedrijf.

Levi Beurskens: Hoofdtrainer; een man met hart voor- maar ook overwicht op honden. Levi’s onverschrokkenheid en stabiliteit zijn een echte must binnen ons team. Zijn kracht en energie zijn ongekend. Hij is een echt "werkpaard". Levi is verantwoordelijk voor (groot)facilitair.

Ziggy Andrien: Manager/Hoofdtrainer jachthonden. Dochter van Miriam en haar steun en toeverlaat op kantoor op de werkvloer en als trainer. Ziggy studeerde Pedagogiek maar volgde haar hart en kwam fulltime werken in ons bedrijf. Ze heeft zich ontwikkeld tot trainer is daarnaast een echte allrounder.. Of het nu als secretaresse, gastvrouw, cateringdame, gezinsverzorgster, trainer of kennelreiniger is: voor honden en mensen moet goed gezorgd worden!

Máté Adamik: Evenals zovele anderen gestart als stagiaire die erbovenuit stak. Zijn mentaliteit, inzet, inzicht in de wereld van honden en bescheidenheid waren kwaliteiten die ons aanspraken. Hij kent de honden razendsnel uit elkaar en leert door zijn rust en inzicht in korte tijd vee op het gebied van training, selectie en werkvloer. Hij ondersteunt waar nodig maar werkt ook zelfstandig. Zijn Hongaarse afkomst voegt een extra dimensie toe aan inzichten in ons bedrijf.

Iko van der Elsen: Zoon van Frans en vastberaden om – ondanks zijn nog zeer jonge leeftijd – Frans' levenswerk voort te zetten. Zijn drijfveer om de Havo te halen was om naar Groenhorst Barneveld te kunnen. Zijn drijfveer om Groenhorst Barneveld te halen is om te kunnen instappen bij Dogcentre Holland. Zijn talent om met dieren om te gaan is al van kleins af aan bij hem aanwezig. De grootste honden zijn vaak als was in zijn handen. Als pakwerker is hij volop in ontwikkeling.

Annabelle Hoenjet: Hoofdverzorger. Een zeer behulpzame en betrouwbare kracht die ervoor zorgt dat alle honden hun dagelijkse verzorging krijgen die ze nodig hebben. Samen met Ziggy heeft zij de verantwoordelijkheid over (klein)facilitair. Daarbij neemt zij ook de begeleiding van de stagiaires onder haar hoede. 

Martijn Cortenbach: Een zeer betrouwbare werknemer die overal waar hij kan te hulp schiet. Of dat nu is als assistent trainer, verzorger of weekendhulp, Martijn is altijd behulpzaam. Ook begeleidt hij de stagiaires met de kennis die hij heeft vanuit tijdens zijn eigen stage. 

Maud Ebisch: Een fijne kracht met hart voor honden. Maud werkt op de vloer en draagt zorg voor o.a. pensionhonden en een aantal taken op kantoor. 

Gitte Janssen, Lynn Lodewijkx: Ook in het weekend moet er voor onze honden worden gezorgd. Zij helpen waar ze kunnen en hebben een hart voor dieren, de goede mentaliteit en oplettendheid.