Ons team

Miriam Severijns: Eigenaar; vrouw van  Frans, besloot na rijp beraad het bedrijf over te nemen. 1 April 2013 was dit een feit. Haar altijd al aanwezig geweest zijnde  passie voor honden zette zij om in haar toekomstige beroep: baas en manager van Dogcentre Holland. De jarenlange inhoudelijke samenwerking met Frans - alsook veel ervaring in leidinggevende functies - waren haar basis.

Gregor Bomba: Bedrijfsleider; hij beloofde Frans zijn werk voort te zetten en werkt al jaren met veel passie in het bedrijf. Gregor selecteert, koopt in en leidt op. Van jongs af aan werkt Gregor met honden en leest ze als geen ander. Zijn pakwerk trekt veel aandacht van leveranciers en kopers. Zijn Slovaakse afkomst voegt een extra dimensie toe aan inzichten in ons bedrijf.

Levi Beurskens: Hoofdtrainer; een man met hart voor- maar ook overwicht op honden. Zijn zeer nauwe samenwerking met Gregor maakt deze tot een winning team. Levi’s onverschrokkenheid en stabiliteit gecombineerd met het geduld van Gregor haalt het beste in onze honden naar boven. Levi is een echt “werkpaard”. Zijn kracht en energie zijn ongekend.

Stevie Scheffer: algemeen medewerker; veterinair opgeleid en zeer gepassioneerd en kundig hierin, alsook in het trainen van honden evenals de zorg voor hun welzijn. Management  is bij haar in vertrouwde handen. Zij stuurt mensen op de juiste manier aan. Haar ambitie en leergierigheid triggerden haar om weer te gaan studeren maar haar hart bleek toch bij Dogcentre te liggen en daar zijn we heel blij mee.

Ziggy Andrien: Dochter van Miriam en haar steun en toeverlaat in huis en op kantoor. Ziggy studeerde Pedagogiek maar dankzij haar organisatietalent deed zij Dogcentre er “gewoon”  bij. Hierna is ze net als velen gewoon doorgegaan. Of het nu als secretaresse, gastvrouw, cateringdame, gezinsverzorgster, assistent trainer of kennelreiniger is: voor honden en mensen moet goed gezorgd worden!

Iko van der Elsen: Zoon van Frans en vastberaden om – ondanks zijn nog zeer jonge leeftijd – Frans' levenswerk voort te zetten. Zijn drijfveer om de Havo te halen is om naar Groenhorst Barneveld te kunnen. Zijn drijfveer om Groenhorst Barneveld te willen is Dogcentre Holland. Zijn talent om met dieren om te gaan is al van kleins af aan bij hem aanwezig. De grootste honden zijn vaak als was in zijn handen.

Máté Adamik: Evenals zovele anderen gestart als stagiaire die erbovenuit stak. Zijn mentaliteit, inzet, inzicht in de wereld van honden en bescheidenheid waren kwaliteiten die ons aanspraken. Hij kent de honden razendsnel uit elkaar en leert door zijn rust en inzicht in korte tijd veel. Hij ondersteunt waar nodig maar werkt ook zelfstandig.

Robin de Vries: Directiesecretaresse én affiniteit met dieren. Langzaam maar zeker werd het kantoorwerk te veel en te veelomvattend voor 1 persoon die ook nog het bedrijf moest leiden. Zo kwam Robin in beeld. Dierverzorging, kantoor en grafisch.. wat een combinatie. Zij is de goede persoon op de goede plek: rustig, geordend en altijd bereid om te helpen. Net als je denkt: oh! Dat ook nog!... blijkt Robin het al (bijna) klaar te hebben. Ook PR/IT technisch erg goed onderlegd en creatief dus wat wil je nog meer?

Guus Meulen, Yvette Timmermans en Martijn Cortenbach Ook in het weekend en de vakanties moeten onze honden verzorgd worden. Deze mensen gaan vroeg hun bed uit hiervoor. Als hun schoolwerk het toelaat werken ze zelfs graag iets meer voor Dogcentre Holland.