Ons team

Miriam Severijns: Eigenaar; vrouw van  Frans, besloot na rijp beraad het bedrijf over te nemen. 1 April 2013 was dit een feit. Haar altijd al aanwezig geweest zijnde  passie voor honden zette zij om in haar toekomstige beroep: baas en manager van Dogcentre Holland. De jarenlange inhoudelijke samenwerking met Frans - alsook veel ervaring in leidinggevende functies - waren haar basis.

Gregor Bomba: Bedrijfsleider; hij beloofde Frans zijn werk voort te zetten en werkt al jaren met veel passie in het bedrijf. Gregor selecteert, koopt in en leidt op. Van jongs af aan werkt Gregor met honden en leest ze als geen ander. Zijn pakwerk trekt veel aandacht van leveranciers en kopers. Zijn Slovaakse afkomst voegt een extra dimensie toe aan inzichten in ons bedrijf.

Levi Beurskens: Hoofdtrainer; een man met hart voor- maar ook overwicht op honden. Zijn zeer nauwe samenwerking met Gregor maakt deze tot een winning team. Levi’s onverschrokkenheid en stabiliteit gecombineerd met het geduld van Gregor haalt het beste in onze honden naar boven. Levi is een echt “werkpaard”. Zijn kracht en energie zijn ongekend.

Roxanne Manders: Algemeen medewerker; levensgezel van Gregor die als stagiaire begon. Haar nauwgezetheid en precisie in de verzorging van onze honden, onze faciliteit en werkvloer is haar grote kracht. Zij bewaakt het overzicht en elke hond wordt door haar met veel toewijding verzorgd. Haar geduld met honden is voor veel van hen een welkome afwisseling voor en na het vele werk.

Stevie Scheffer: algemeen medewerker; levensgezel van Levi; veterinair opgeleid en zeer gepassioneerd en kundig hierin, alsook in het trainen van honden evenals de zorg voor hun welzijn. Management  is bij haar in vertrouwde handen. Zij stuurt mensen op de juiste manier aan. Haar ambitie en leergierigheid triggerden haar om weer te gaan studeren maar haar hart bleek toch bij Dogcentre te liggen en daar zijn we heel blij mee.

Ziggy Andrien: Dochter van Miriam en haar steun en toeverlaat in huis en op kantoor. Ziggy studeert Pedagogiek maar dankzij haar organisatietalent doet zij Dogcentre er “gewoon”  bij. Of het nu als secretaresse, gastvrouw, cateringdame, gezinsverzorgster, assistent trainer of kennelreiniger is: voor honden en mensen moet goed gezorgd worden!

Iko van der Elsen: Zoon van Frans en vastberaden om – ondanks zijn nog zeer jonge leeftijd – Frans' levenswerk voort te zetten. Zijn drijfveer om de Havo te halen is om naar Groenhorst Barneveld te kunnen. Zijn drijfveer om Groenhorst Barneveld te willen is Dogcentre Holland. Zijn talent om met dieren om te gaan is al van kleins af aan bij hem aanwezig. De grootste honden zijn vaak als was in zijn handen.

Evelien Roelofsma: Een stoere dame die autotechniek vaarwel zei en voor honden koos. Werken is voor haar geen opgave maar een noodzaak. Gedreven, energiek en ijverig zijn woorden die bij haar passen. Alles eruit halen wat erin zit maar altijd liefdevol naar honden gaan haar nog ver brengen.

Yesly van de Ven: Al jaren actief in de hondenport en ook in Dogcentre Holland. Zij koos zij ervoor stagebegeleider te willen zijn. Dit doet zij met veel geduld en aandacht. Onze stagiaires leren veel van haar en kunnen bij haar altijd terecht met vragen. Zij begon zelf als stagiaire en weet dus precies waar ze het over heeft.

Eugenie Janssen: Alweer een stagiaire die na diverse stages hier dusdanig onderscheidend was dat ze ons team mocht komen versterken. Eugenie is goed met honden, flexibel, doortastend en pro actief. Zij past uitstekend in ons team en zij zal nog zeker meer van zichzelf laten zien.

Joeri van Herten: Na zijn stage bij ons een welkome aanvulling van ons team. Zijn volgzaamheid, leergierigheid en lengte pasten perfect bij de wensen van de trainers: een goede assistent die als pakwerker onderscheidend is voor de honden. Zijn zachtaardigheid en onbevangenheid maken dat honden hem snel vertrouwen.

Máté Adamik: Evenals zovele anderen gestart als stagiaire die erbovenuit stak. Zijn mentaliteit, inzet, inzicht in de wereld van honden en bescheidenheid waren kwaliteiten die ons aanspraken. Hij kent de honden razendsnel uit elkaar en leert door zijn rust en inzicht in korte tijd veel. Hij ondersteunt waar nodig maar werkt ook zelfstandig.

Robin de Vries: Directiesecretaresse én affiniteit met dieren. Langzaam maar zeker werd het kantoorwerk te veel en te veelomvattend voor 1 persoon die ook nog het bedrijf moest leiden. Zo kwam Robin in beeld. Zij is de goede persoon op de goede plek: rustig, geordend en altijd bereid om te helpen. Net als je denkt: oh! Dat ook nog!... blijkt Robin het al (bijna) klaar te hebben. PR/IT technisch erg goed onderlegd en creatief dus wat wil je nog meer?

Johan Kivits en Esther Pijpers: Ons “zondagsteam”. Ook op zondag moeten onze honden verzorgd worden. Deze mensen gaan vroeg hun bed uit hiervoor. Ook in vakanties mogen we op hen rekenen. Als hun schoolwerk het toelaat werken ze graag iets meer voor Dogcentre Holland.