Verkoop

Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons voorop. Alleen door een perfecte aansturing kunnen honden uitblinken in hun kwaliteit als werkhond.

Wij leveren honden die straks in diverse disciplines werkzaam kunnen zijn: Detectie- zoekhonden, tracker – speurhonden, patrouille – bijthonden, hulphonden en duals – dubbeldoelhonden die goed kunnen zoeken én bijten. Onze honden zijn sociaal naar mensen en worden door veel verschillende geleiders getraind. Wanneer wij ze afleveren, zijn ze in basis getraind en hebben desgewenst appèl.

Alleen bij een uitstekende verzorging varen de honden wel. Goede voeding en medische check maar ook contact met de geleider is van groot belang. Onze honden staan steeds onder toezicht van onze dierenarts. Voeding beweging, vachtverzorging en contact zijn aandachtspunt waar het om conditie en welzijn van onze honden gaat.

In de dagelijkse training benaderen we elke hond individueel: de inbreng van onze geleiders is precisiewerk. In de meeste gevallen wordt de hond na verkoop specifiek opgeleid en krijgt hij een vaste geleider bij wie hij veelal thuis in het gezin of in de kennel is.

Service

  • Wij leveren uitsluitend medisch in orde bevonden honden
  • Wij geven 6 maanden garantie op alle punten, welke door klant en verkopen vooraf worden vastgesteld. Zie verder onze algemene voorwaarden
  • Al onze honden zijn in het bezit van een paspoort, de benodigde vaccinaties en indien gevraagd, röntgenfoto’s