Gevraagd

Wij zijn voortdurend op zoek naar honden die opgeleid kunnen worden voor werk binnen politie, douane, leger en beveiliging.

Wanneer u een jonge hond heeft die onverschrokken is, d.w.z. makkelijk, vrij in de omgang met vreemde mensen, met vreemde plekken binnen en buiten en die stapeldol is op een speeltje, kan deze getest worden bij ons.

Deze test bestaat uit een aantal spelletjes binnen en buiten en een volledige medische keuring.

Wanneer u om welke reden dan ook afstand wil of moet doen van uw hond, kunt u contact opnemen met ons.

Wanneer u regelmatig honden in- en verkoopt, kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Uw hond(en) worden getest en wanneer ze goed bevonden worden, zullen wij met u een afspraak maken over consignatie, aankoop of eventuele proeftijd.

Wij zoeken naar onderstaand type honden:
Herders - Labradors - Pointers - Viszla's - Springer Spaniel en Weimaraners.

  • Detectiehonden: honden met een zeer hoge zoek/buitdrift niet ouder dan 2,5 jaar.
  • Patrouillehonden: honden die graag , relaxed en vast bijten, civiele en stokdreiging goed kunnen handelen en niet ouder zijn dan 3 jaar.
  • Dubbel doel honden: honden die net zo goed zoeken als bijten. Belangrijk is dat ze vrij zijn in nieuwe situaties en niet ouder zijn dan 3 jaar.
  • Personal Protection honden: Stabiele honden die vrij zijn met mensen maar onverschrokken zijn in alle nieuwe situaties.
  • Geleidehonden: stabiele honden die veel will to please hebben.
  • Gecertificeerde honden: honden met een KNPV - IPO - Schutzhund of G&G certificaat, die niet gereserveerd of erg gespannen zijn, max. 3 jaar.