Stagiair(e) / Medewerker van de maand december


Deze maand is Sanne stagiaire van de maand! Kom meer te weten over Sanne: Mijn naam is Sanne Knoop, ik ben 21 jaar oud en woon in Uden. Ik doe de opleiding dier en gedrag niveau 3 in Nijmegen. Mijn hobby’s zijn leuke dingen doen met vrienden en mountainbiken in de bossen. :

Hoe ben je bij Dogcentre Holland terecht gekomen?

Ik wilde een stageplek zoeken waar je met honden werkt. En veel buiten bent. Ik heb eerst op internet gezocht naar verschillende stageplekken. Ik heb wel specifiek naar dit soort werk gekeken. Daarna heb ik op stagemarkt gekeken of ik bij Dogcentre Holland kon stagelopen en toen dat kon heb ik snel een mailtje gestuurd.

Wat vind je het leukste aan werken bij Dogcentre?

Het leukste wat ik bij Dogcentre Holland vind om te doen is het kijken en mee helpen met trainen. Je leert door te doen en door het kijken van de trainingen. Wat ik ook super leuk vind is om met de honden te wandelen want je bent dan één op één met de honden bezig. 

Had je voor je hier kwam al iets met honden?

Ik vind honden hele leuke dieren, en toen mijn hond nog leefde trainde ik er altijd mee. Ook ben ik altijd bezig met het gedrag van de honden, Waarom doen honden dit? waarom doen honden dat? Dus alles wat met honden te maken heeft vind ik leuk en interessant.

region: main-content

Wat hoop je hier nog te bereiken in de toekomst?

Ik hoop dat ik nog heel veel leer van de honden en van de medewerkers. Het gedrag beter leren kennen van de honden en beter kan zien wanneer een hond ziek of juist niks mankeert.   

01-12-2017