Stagiair(e) / Medewerker van de maand Mei

Voor de maand Mei hebben we Carlijn uitgekozen als stagiaire van de maand. Carlijn stelt zich voor:

Mijn naam is Carlijn van Chastelet (21) en ik woon in Woerden. Ik doe de opleiding diermanagement op het groenhorstcollege Barneveld met de specialisatie apk (asiel, pension, kennel). Ik doe graag leuke dingen met mijn hond Boef en familie/vrienden. Zoals heerlijk wandelen op het strand of in het bos of lekker op het terras zitten.

Hoe ben je bij Dogcentre Holland terecht gekomen?

Ik was opzoek naar iets uitdagends en nieuws waar ik veel zou kunnen leren over het werken en trainen met honden. Met deze doelstelling ben ik verschillende sites afgegaan en zo kwam ik via via bij Dogcentre Holland!

Wat vind je het leukste aan werken bij Dogcentre?

Door de goeie sfeer en harmonie in het bedrijf is  alles leuk! Vooral het contact met de honden en de mogelijkheid die ze hier bieden om veel te leren.

Had je voor je hier kwam al iets met honden?

Jazeker, ik ben met honden opgegroeid. Ik heb Boef zelf getraind en heb altijd veel met deze dieren willen doen en veel over ze willen leren.

Wat hoop je hier nog te bereiken in de toekomst?

Ik hoop natuurlijk nog veel meer te leren in de laatste weekjes van mijn stage. Dat ik in juni mijn diploma behaal en door de kennis en leermomenten van Dogcentre zelf kan groeien in het trainen en werken met honden!
01-05-2017