Stagiair(e) / Medewerker van de maand Oktober

Deze maand hebben we maar liefst drie stagiaires van de maand! Namelijk Sander Gielen, Lianne Olthof en Jonathan Uijttenbroek. Ze zijn alle drie gekozen omdat zij (samen met de andere stagiaires) een ijzersterk team vormen waar we heel tevreden over zijn! Een korte voorstelronde:

Sander: Mijn naam is Sander Gielen. Ik ben 19 en kom hier uit Meijel. Ik heb mijn hele leven al iets met dieren gehad en werk al vanaf mijn 12e met roofvogels. Vanwege deze liefde voor dieren ben ik begonnen met de opleiding Diermanagement.

Lianne: Ik ben Lianne en ik kom uit het mooie Deventer. Ik doe de opleiding dierverzorging en ik train in mijn vrije tijd graag met mijn hond.

Jonathan: Ik ben Jonathan en ik kom uit Nunspeet. Ik volg een opleiding MBO Diermanagement Niveau 4 op het Groenhorst Barneveld. Mijn hobby's zijn skaten, zwemmen en basgitaar spelen.


Hoe ben je bij Dogcentre Holland terecht gekomen?


Sander: Vanuit mijn opleiding werd mij gevraagd stage te lopen bij een hond of kat gerelateerd bedrijf. Zo ben ik hier gekomen.

Lianne: Via een lerares op school.

Jonathan: Via Thomas, een vriend die hier al eerder heeft gewerkt.

Wat vind je het leukste aan werken bij Dogcentre?


Sander: Het leukste is het directe contact met de dieren. Ook is het fijn om te werken met een relatief klein team waarin je iedereen kent en dagelijks ziet.

Lianne: Het werken met de honden en het trainen van de honden.

Jonathan: Het zoeken met de honden en de leuke collega's.

Had je voor je hier kwam al iets met honden?


Sander: Ik had zelf altijd al een hond in huis gehad, maar nooit het idee dat ik er later mee zou willen werken. Dat was tot ik hier begon met mijn stage tenminste.

Lianne: Ja, ik heb zelf een hond waar ik ook mee train.

Jonathan: Niet met dit soort honden, thuis hebben we wel een klein hondje.

Wat hoop je hier nog te bereiken in de toekomst?


Sander: Ik hoop hier in de toekomst mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen in mijn competenties. Bijvoorbeeld het trainen van honden, omgang met klanten en begeleiden van stagiaires. Ik hoop hier zelfs (als dat mogelijk is) terug te mogen komen na mijn stage en/of opleiding. 

Lianne: Dat ik zelfstandig de honden kan trainen.

Jonathan: Het zelfstandig trainen van de honden.


01-10-2016